Tant?

Ja frågan är om allt går utför efter man fyllt 20??
Jag är galet trött jämt, går och lägger mig tidigt vilket även reulterar att jag kliver upp tidigt. Känns lite tant varning över det, eller så kanske jag sover ikapp all förlorad sömn från i sommar;) Vem vet!

Nu ska jag ta och slänga i mig lite fika och sen ta cyckeln bort mot stallet för att göra det klart där innan jag drar en snabbis på ikea. Känns lite drygt att åka dit men måste för att jag ska få till det här hemma nu:D


Friday

En mycket trött Lollo är det som sitter här vid datorn nu, såg nyss på film och käkade lite godis.
Var dock inge sugen på varken godis eller film märkte jag. Men filmen var väl bra ändå, Johan Falks nya var det!

Oj vad jag känner att det bara känns tråkigt det jag skrivet;)
Skrutt fick vila idag, var behövligt för min nacke o rygg. Imorgon blir det en tur i skogen, förhoppningsvis i sällskap av Matilda och Charlie=)

puss o gos potatismos nu ska jag sooova<3

En inte så godmorgon

Att 7 dagar i veckan vakna med en hejdunrande huvudvärk är inget jag ens vill ge min fiende. För det är verkligen inte roligt, sen att det är mildare vissa dagar är jag oerhört tacksam.
Dock är detta inte en sån dag utan idag är den åt det värre hållet:( Så blev ingen skola idag, skulle vart i Timrå och rida och det är inte att rekommendera att göra speciellt mycket ansträngande saker för det gör det bara värre.... Suck!

Så jag lever på smärtlindrande tabletter för jämnan just nu, hjälper lite gör dom faktiskt också=) Annars brukar jag ha svårt att känna skillnad när jag tagit en tablett eller ej. Därav brukar jag välja att avstå från att ta dom också. Men nya tabletter som faktiskt fungerar så får dom slinka ner i halsen så jag kan försöka leva som vanligt!

Ska iallafall ta cyckeln bort till stallet snart och pussa på mina älskar och fixa åt dom. Lär ta lång tid idag när jag inte är pigg, men har ju ändå igen tid att passa så, jo okej 14,00 ska jag va hos sjukgymnasten men dit är det ju ett tag;)


Inte vilken dag som helst

Sitter här alldeles ensammen i min lilla lya, fast det är rätt skönt också ju=)
 
Idag har min rygg fått sig en omgång även fast det inte blev så mycket bättre, men lite så det är ju skönt ändå. Imorgon blir det till att träffa sjukgymnasten och ska även träna imorgon, äntligen ska jag komma igång med den igen. Är mer än 1 år sedan jag var och tränade sist, skäms på mig.
 
 
Skruttis fick sig ett litet hoppass idag, gick bort på näset och hoppade lite ute på dom hinder som stod framme. Ett räcke som jag hoppade åt båda håll som uppvärming innan jag gav mig på en kombination eller nja kanske inte en riktigt kombination men det var ett sockerbits hinder framför en oxer.
Det är sånt vi har problem med, snarare är det jag som har problem med dom. Dock bara på henne, så får väl säga att det är vi som har problem.
Jag är ju som sagt van vid att sitta på dom självgående och lite hetare hästarna som jag är van att måsta hålla i speciellt i en kombination, och tyvärr rider jag henne likadant även fast hon behöver hjälp att komma fram och måste ha driv in och i kombinationerna.
Så det är något jag MÅSTE lära mig nu, måste printa in det i mitt huvud. Men det är ju lättare sagt en gjort, jag gillar att gå efter fasta rutiner så jag håller mig gärna fast vid att hålla ihop, tyvärr.
 
Hon hoppade riktigt bra idag så det är jag nöjd över och det känns bra inför söndagens tävling. hon hoppade så bra att hon tom gjorde märken i magplatten vilket hon aldrig tidigare gjort. Riktigt roligt att hon bara går framåt och verkligen utvecklas!
 
Det avslutande språnget, låg på 120cm.
 
Nu blir det sängen för min del. Godnatt på er.
 
Kram Lollo
 

Naken häst

Idag fick sig skrutt ett kort pass på banan, hon blev hel prillig ett tag men om det berodde på att hon var pigg och att det blåste eller om pottan var en utlösande faktor har jag ingen aning om. Men hon gick rätt bra ändå, men jag hade eller rättare sagt har jävligt ont i vänster arm så kunde inte rida så länge och det gick sådär att jobba henne.
Så dagens pass blev endast cirkus 15 min.
 
Sen så fick hon sig en omgång med klippmaskinen så nu är hon rin och redo inför helgens tävling=)
Tävlar 100cm och 110cm på Färsta på söndag, längtar och denna gång ska jag rida riktigt så kommer det gå prima;)
 
Hon skötte sig riktigt bra med klippningen idag och stod snällt hela tiden och det var inga större beskymmer att klippa vid frambenen heller, så det tar sig.
Förra året blev hon helt galen och hoppade efter mig när jag klippte vid benen, både fram och bak så då var hon inge rolig.  Så jag är mycket nöjd att det går framåt, och kanske det går att klippa även benen om nått år;) Vem vet!
 
Nu ska jag iallafall sova, riktigt skönt ska det bli och det bästa av allt jag slipper sova ensam;) Var nämligen hem til mamma förut och kidnappade med mig min hund Maya hit=)
 
Här är min lilla snygging:D
 
 
Kram o godnatt// Lollo

Hello=)

Sitter på skolan och försöker skriva klart talet vi ska hålla i svenskan men det går inte, helt omöjligt. Skulle vart klart om vi inte skulle prata upp emot 5 min.
Så nu går det inte att få det klart för jag kan inte skriva det bra om jag ska måsta lägga in massa mer i texten:/ Synd om mig, eller nja men kanske får ta och byta ämne så jag kan skriva klart denna nu.
Är sen att lämna in redan så kvällen får väl spenderas framför datorn och skriva för vill bli klar nu.

Sen så är jag jätte trött och har ont överallt, eller ja nästan. Ryggen och nacken samt huvudet som vanligt. Blir tokig på detta skit.
Ska ringa till naprapaten idag och boka tid för det behövs verkligen nu, igen!

Igår fick sig skrutt ett pass i ridhuset, fick sällskap av en från stallet:D
Men hon var fin att rida och lyssnade bra även fast jag fortfarande rider på novabettet. Så det får sitta kvar ett tag till=)
Dock tar det lite längre tid än innan att få stopp på henne men det får man väl ta. Hellre det än att hon ska förstöra tänder ännu mer!

Idag har jag tänkt att klippa henne, så måste åka förbi mamma och hämta min klippmaskin.
Får se om hon går med på att bli klippt eller ej;)
Vet inte om jag ska hoppa henne först och klippa henne senare på kvällen eller om jag ska klippa först och hoppa sen, får se, För det kan ju hända att hon blir grinig på mig när jag klipper henne så då är det inte så roligt att gå iväg och hoppa sen.

Nä nu ska jag ta tag i svenskan och den SKA bli klar NU=)

Kram på er
Bjuder på en bild på mig själv idag;) dom brukar inte vara många:)

RSS 2.0