Uppladdning

Efter 6 timmar ute på vift med norpan i en bil utan ac var det bra skönt att komma hem :) 
Kommer göra ett eget inlägg om dagen ikväll för nu ska jag njuta lite i solen innan det är dags att börja fixa sig inför kvällens lärarniddag :) 




Vaken nu?

Vad sjutton gör man vaken nu? Fem timmar innan klockan ringer!! 
Ligger klarvaken i sängen och kan inte sova :( funderar faktiskt på att gå upp å diska men då lär jag bli ännu piggare och ta å städa hela huset så lika bra att låta bli ;) 

Imorgon är det dags för fröken tjurig att få nya skor innan det bär iväg på sista hoppningen med klassen. Kommer sakna våra dagar ute i Timrå, vi har haft så mycket kul under dessa år men nu är det dags att ta farväl, vilket känna tungt men så är livet. 
Men imorgon ska jag njuta av det för en sista gång innan det läggs på minnet som ännu mer lärdomar och erfarenheter, var ett tags sedan det fylldes på något på den fronten men nu ska det dit massa underbart från tre års tid :) och ännu mer ska dit framöver när mitt liv som ryttare och framför allt tävlingsryttare ska ta fart igen :D 

Har fått erbjudan att hoppa en häst nu som inte är hoppad förut, villet jag blev mycket glad över :) ska bli hur kul som helst och jag hoppas det kommer bli en massa hästar och ridning på mitt schema nu :D 
Jag är laddad och det är något jag saknat. 


Finaste moonisen :D 

Nästa steg i livet

Det känns som att det är dags att ta nästa steg ut i livet nu, efter 6 år i gymnasiet ska jag nu äntligen ta studenten. Jag ångrar inte min val jag gjort på vägen för jag har fått med mig så mycket gott på vägen.
 
Hade jag stannat mina 3 år i varberg tex, hade jag bott här idag då? hade jag haft Norpan? hade jag jobbat med hästar på heltid nu?
Det är frågor jag aldig kommer få svar på, men jag vet en sak att jag är nöjd nu. Jag har en underbart fin häst som är tjurigare än allt tjurigast men det är ju därför vi passar så bra ihop också :D Jag bor i litet fint hus vid vattnet men en underbar sambo och jag jobbar inte med hästar på heltid men det är inte det jag vill heller nu.
 
Jag är helt nöjd med mitt liv och det är det som är huvudsaken, nu är det dags att ta klivet helt ut i vuxen världen. Eller i alla fall för en stund, det kommer blir mer studier men först ska det tjänas lite penger. Att ha häst är dyrt och jag vill kunna betala mina älskade vänner själv vilket jag inte gör i dagsläget.
 
Jag har även bestämt mig för att försöka diva denna blogg nu, jag har under mitt gymnasiearbete genomfört en loggbok och klararde jag det ska jag väl kunna fortsätta hålla bloggen vid liv också ;)
 
 
 
 

RSS 2.0