Som vanligt...

Som jag trodde blev morgonen inte alls som jag planerat, klev upp 1,5 timme senare än planerat vilket resulterade i att jag endast han duscha och släppa ut hundarna och ge dom mat innan jag fick åka till stall nummer ett. 

Det är som vanligt med mig och morgon planer, blir aldrig som jag tänkt utan jag får alltid välja bort vissa saker och blir alltid stressigt. Tyvärr är det ofta det jag borde prioritera som nummer ett nämligen frukosten som blir bort prioriterad! 
Men kände att duschen var viktigare när jag skulle till ostiopaten ;) 

Sitter i väntrummet där nu och hoppas verkligen att han får lös problemet så jag kan få börja leva igen :) 




Vänt på dygnet

Trots att jag inte jobbat så mycket som planen var så har jag ändå vänt på dygnet helt, har sett på två avsitt av pretty little liaer nu och påbörjat en film! Ska ju upp i tid imorgon då först mina hästar ska ut och sen ska hästarna i Sörfors ut innan jag ska på behandling för min arma nacke och rygg. Tanken var även att få i mig frukost samt duscha imorgon bitti men känns som att det bli himla stressigt när jag inte somnat än :P morgonseg som man är... 

Ridsugen är jag också men imorgon kommer jag inte få rida så får stå ut tills helgen :) då ska norpan få komma ut å springa lite och ev hecke hänga med på släp för han behöver också motioneras :) 


Busarna ute på tur förra veckan :) 

Ska väl försöka sova nu, godnatt på er :) 

Deppigt

Är inne i en depp period just nu, mest för att jag har ett jobb jag kan gå till och kan tjäna lite egna pengar men min klena kropp sätter stopp så likt förbannat sitter jag hemma i soffan och tycker synd om mig själv.

Som jag hade sett fram emot att jobba nu men icke!! Super trevliga arbetskamrater och trevliga arbetsledare och bra arbetsuppgifter men jag klarar det inte just nu :(
Det är nog lika bra att jag förtidspensionerar mig direkt 22 år gammal för det känns ju inte som att jag har någon framtid inom jobbranschen iallafall...... suck!

Hade jag vart häst så hade jag vart utdömt för många år sedan så får väl tacka och bocka att jag inte är det, för avelssto lär jag inte kvalat till ändå.

Aja nog om klagan, hästarna mår bra och njuter av deras semester uppe i skogarna. Dom ser mycket nöjda ut förutom att norpan tycker dom får alldeles för lite mat. Men ser man ut som en flodhäst så är det bantning som gäller speciellt när man vilar ;)
Hon ska börja ridas snart igen, kanske imorgon kanske nästa vecka. Känner tyvärr inget motivation till att göra det när allt är som det är men det kommer :)

Nystart?

Jag vet inte hur många gånger jag försökt starta upp bloggen, och jag har sagt varje gång att denna gång ska jag kämpa för att den ska bli bra men ändå så "glömmer" jag bort den varje gång efter redan någon dag.
Hur gör man egentligen för att riktigt komma igång med den? jag skulle behöva någon som kunde hjälpa mig med en snygg design på den för det är något jag verkligen inte lyckas med... Vilket är en stor del till att jag inte känner rätta sugen att få till den.

Men ska försöka en gång till för jag blir så sugen när jag sitter och läser andras bloggar.
Om det är någon som är sugen på att fixa en design åt mig så säg gärna till :D

kram

RSS 2.0